acasa despre iLASIK » harta site » blog » programare » contact »
iLASIK
.scurt istoric .avantaje iLASIK .procedura iLASIK
ce tratam?
.vicii de refractie .miopia .hipermetropia .astigmatism
pentru mine?
.portretul pacientului .conditii necesare
iLASIK la WESTEYE
.de ce iLASIK la WESTEYE? .testimoniale
.oferte speciale
.programează-te!
.contactează-ne!

Procedura iLASIK - Laser Excimer

iLASIK este o tehnologie avansata, care permite in doar cateva zile ca ochelarii de vedere sa fie o simpla amintire. Aplicarea tehnologiei iLASIK presupune cativa pasi simpli pe care oricine ii poate face alaturi de specialistii WEST EYE HOSPITAL, in conditii de maxima siguranta si confort. Datorita medicilor de la WEST EYE HOSPITAL, care au un training extensiv, dar si experienta in folosirea tehnologiei iLASIK, oricine poate scapa de ochelari chiar la noi in tara.

Cu iLASIK si WEST EYE HOSPITAL, singurul spital din Romania dotat cu o astfel de tehnologie, veti spune adio ochelarilor de vedere, iar banii economisiti din evitarea turismului medical (nu mai e nevoie sa mergeti in strainatate pentru o astfel de operatie) ii puteti pastra, de exemplu, pentru o vacanta suta la suta de relaxare! Inainte de a va face bagajele pentru vacanta, contactati WEST EYE HOSPITAL si aflati cat de curand puteti scapa de ochelari!

In cadrul sedintei programate, veti primi toate detaliile despre procedura iLASIK de la medicii nostri si le puteti adresa toate intrebarile dorite. Printr-un interviu medical riguros, veti afla daca sunteti eligibil/a pentru o astfel de interventie. In majoritatea cazurilor, raspunsul este afirmativ (exista anumite conditii de sanatate care nu permit o astfel de operatie, vezi aici), iar interventia poate sa inceapa.

IMPORTANT! Daca purtati lentile de contact moi, nu le aplicati timp de 10-14 zile inainte de operatie! In cazul lentilelor rigide gaz permeabile, este interzis sa le aplicati cu 3 saptamani inainte de operatie.

Iata pasii care vor fi urmati impreuna cu medicii nostri curanti in cazul interventiilor iLASIK sunt:

Primul pas: analiza vederii

Metoda iLASIK foloseste tratamentul personalizat Wavescan, care se realizeaza prin intermediul unor teste ce au ca scop evidentierea imperfectiunilor refractive ale ochiului dvs.

Sistemul Wavescan, prin intermediul investigatiei aberometrice WAVEFRONT, realizeaza o harta tridimensionala unica a imperfectiunilor globului ocular. Datele obtinute in urma acestor investigatii vor fi introduse in memoria calculatorului laserului excimer VISX STAR IR S4, in scopul efectuarii unui tratament personalizat fiecarui pacient, potrivit viciului sau de refractie (ablatie customizata - Advanced CustomVue).

Al doilea pas: crearea flapului prin intermediul laserului

Cu ajutorul laserului in femtosecunde INTRALASE se realizeaza flapul cornean fara interventia microkeratom-ului.
Aceeasi tehnologie se poate utiliza pentru reconstituirea flapului cornean si in situatia in care metoda de creare a flapului cu microkeratomul a esuat sau au aparut complicatii (flap perforat, flap descentrat, flap incomplet sau cu defect).

Particularitatile metodei INTRALASE: determinarea foarte precisa a grosimii, a diametrului si a pozitionarii flapului cu ajutorul unui sistem computerizat foarte performant, alipirea perfecta a flapului de marginile sectionate si refacerea postoperatorie intr-un timp scurt.
Laserul in femtosecunde INTRALASE focalizeaza 15.000 de impacte laser pe secunda pentru a forma un fascicul laser continuu cu dimensiunea de 2-3 microni.

Un studiu arata ca pacientii operati cu metoda Laser Excimer, la care s-a folosit pentru realizarea flapului cornean la un ochi microkeratomul, iar la celalalt metoda INTRALASE, au sesizat un confort de trei ori mai mare la ochiul operat prin metoda INTRALASE.

Al treilea pas: tratamentul personalizat cu Laser Excimer

Dupa pregatirea profilului vizual cu tehnologia WAVESCAN, se pot corecta viciile de refractie.
Ablatia stromei corneene este facuta cu laserul excimer VISX STAR IR S4, dirijata prin datele introduse in calculator in urma investigatiei aberometrice WAVEFRONT. Corectia este precisa si individualizata.

Este important ca in cadrul tratamentului cu laser sa se efectueze operatia exact pe suprafata oculara afectata. Pentru cresterea preciziei si alinierea laserului cu miscarile globului ocular se foloseste tehnologia Activetrak si Iris registration. Dispozitivul laser identifica irisul, determinand astfel si cea mai mica miscare a ochiului.

procedura iLASIK procedura iLASIK procedura iLASIK