acasa despre iLASIK » harta site » blog » programare » contact »
iLASIK
.scurt istoric .avantaje iLASIK .procedura iLASIK
ce tratam?
.vicii de refractie .miopia .hipermetropia .astigmatism
pentru mine?
.portretul pacientului .conditii necesare
iLASIK la WESTEYE
.de ce iLASIK la WESTEYE? .testimoniale
.oferte speciale
.programează-te!
.contactează-ne!

iLASIK - Interventie laser.

iLASIK este cea mai noua si mai eficienta tehnologie de tratament cu laser la nivel cornean, care poate reda, intr-un timp scurt si cu proceduri minim-invazive, vederea normala. iLASIK duce la un nou nivel metodele de interventie de tip LASIK, combinand Tehnologia Intralase cu cea Advanced CustomVue pentru rezultate cu adevarat exceptionale. Avantajul iLASIK sta in faptul ca flap-ul se realizeaza cu ajutorul unui laser Intralase si nu in mod mecanic, asa cum se obisnuieste in operatiile care folosesc microkeratomul. Astfel, procedura este extrem de precisa, mai simpla, dar si mai putin traumatizanta pentru cornee.

Tehnologia LASIK are deja o istorie de peste 20 de ani, dovedind rezultate excelente si pe termen lung pentru pacientii care prefera acest tip de abordare chirurgicala in locul clasicei operatii cu microkeratomul (dispozitiv mecanic).
Bazata pe tehnologia Intralase si Advanced care sunt aplicate de NASA pilotilor si astronautilor, iLASIK asigura precizie maxima interventiilor ocular. Acum aveti ocazia sa beneficiati de tehnica iLASIK recunoscuta la nivel mondial pentru eficacitate chiar in Romania, in premiera, la WEST EYE HOSPITAL! Datorita acestei tehnologii de ultima generatie si medicilor foarte bine instruiti in utilizarea ei, WEST EYE HOSPITAL reprezinta, cu siguranta, locul unde puteti scapa de ochelari pentru totdeauna!

Am pregatit un site special despre iLASIK la WEST EYE HOSPITAL tocmai pentru ca dumneavoastra sa intelegeti corect si complet beneficiile acestei tehnici moderne, capabile sa va scape de ochelari si sa va faca viata infinit mai buna. Informatii de ultima ora din domeniul chirurgiei refractive, explicatii pe intelesul tuturor venite direct de la echipa de profesionisti WEST EYE HOSPITAL si raspunsuri la oricare dintre intrebarile dumneavoastra legate de iLASIK se gasesc aici, cu toate. Pentru ca ne dorim ca pacinetii nostri sa faca alegeri intelepte, in cunostinta de cauza si care sa le schimbe viata in bine!

despre ilasik despre ilasik despre ilasik