acasa despre iLASIK » harta site » blog » programare » contact »
iLASIK
.scurt istoric .avantaje iLASIK .procedura iLASIK
ce tratam?
.vicii de refractie .miopia .hipermetropia .astigmatism
pentru mine?
.portretul pacientului .conditii necesare
iLASIK la WESTEYE
.de ce iLASIK la WESTEYE? .testimoniale
.oferte speciale
.programează-te!
.contactează-ne!

De ce iLASIK la WEST EYE HOSPITAL?

In primul rand, tehnologia iLASIK, cea mai noua metoda de abordare a problemelor de refractie in vederea eliminarii ochelarilor si lentilelor, este disponibila in Romania doar la WEST EYE HOSPITAL. Aceasta metoda este foarte populara in afara tarii noastre, insa la preturi mult mai mari decat cele practicate de WEST EYE HOSPITAL, un spital de oftalmologie cu standarde de performanta inalte si care isi doreste sa ofere servicii de calitate la preturi compatibile cu nivelul economic al Romaniei.

Economie si siguranta

Cea mai bun alegere este sa va operati chiar in tara noastra! Pe langa faptul ca este mai comod, puteti economisi banii pe care i-ati putea da suplimentar pe transport, cazare, consultatii si costuri post-operatorii in cazul unei deplasari in scopuri medicale in afara tarii.

De ce sa pierdeti foarte mult timp pe liste de asteptare si sa cheltuiti sume suplimentare cand puteti avea servicii de calitate chiar aici? In al doilea rand, de ce sa va expuneti riscului de a calatori imediat dupa operatie si de a nu avea sansa de a fi consultat de medicul dumneavoastra curant in cazul unor complicatii? Realizand operatia la WEST EYE HOSPITAL, faceti economie, intreaga procedura dureaza mult mai putin timp (puteti pleca spre casa imediat dupa interventie, doar cu o pereche de ochelari de soare care sa va protejeze de lumina) si puteti merge regulat la consult dupa operatie, in cazul in care aveti nevoie si veti primi ingrijiri chiar de la medicii care s-au ocupat de cazul dumneavoastra.

O echipa de profesionisti

Fara timp pierdut cu drumuri, fara bani dati pe internari sau cazare, fara grija complicatiilor si fara costuri excesive puteti sa renuntati la ochelari chiar acum! iLASIK si WEST EYE HOSPITAL pot face acest lucru posibil!

WEST EYE HOSPITAL are deja o traditie in tratarea problemelor oftalmologice in afara tarii noastre, iar in Romania performantele medicilor nostri asigura un feedback pozitiv constant din partea pacientilor. Daca luati in calcul avantajele tehnicii iLASIK si competenta medicilor nostri, intotdeauna pregatiti sa ofere servicii la cele mai inalte standarde, exista un singur lucru pe care il puteti face: schimbati-va viata, renuntati la ochelari! WEST EYE HOSPITAL este locul unde puteti reincepe sa vedeti viata in roz!

de ce la WEST EYE HOSPITAL de ce la WEST EYE HOSPITAL de ce la WEST EYE HOSPITAL