acasa despre iLASIK » harta site » blog » programare » contact »
iLASIK
.scurt istoric .avantaje iLASIK .procedura iLASIK
ce tratam?
.vicii de refractie .miopia .hipermetropia .astigmatism
pentru mine?
.portretul pacientului .conditii necesare
iLASIK la WESTEYE
.de ce iLASIK la WESTEYE? .testimoniale
.oferte speciale
.programează-te!
.contactează-ne!

Avantaje iLASIK - Tratament cu laser

Permite-ti ce e mai bun: iLASIK!

iLASIK este cea mai noua si mai eficienta tehnologie de tratament cu laser la nivel cornean, care poate reda, intr-un timp scurt si cu proceduri minim-invazive, vederea normala. iLASIK duce la un nou nivel metodele de interventie de tip LASIK, combinand Tehnologia Intralase cu cea Advanced CustomVue pentru rezultate cu adevarat exceptionale. Avantajul iLASIK sta in faptul ca flapul se realizeaza cu ajutorul unui laser Intralase si nu in mod mecanic, asa cum se obisnuieste in operatiile care folosesc microkeratomul. Astfel, procedura este extrem de precisa, mai simpla, dar si mai putin traumatizanta pentru cornee.

Bazata pe tehnologia Intralase si Advanced Custom Vue care sunt aplicate de NASA pilotilor si astronautilor, iLASIK asigura precizie maxima interventiilor ocular. Acum aveti ocazia sa beneficiati de tehnica iLASIK recunoscuta la nivel mondial pentru eficacitate chiar in Romania, in premiera, la WEST EYE HOSPITAL! Datorita acestei tehnologii de ultima generatie si medicilor foarte bine instruiti in utilizarea ei, WEST EYE HOSPITAL reprezinta, cu siguranta, locul unde puteti scapa de ochelari pentru totdeauna!

Tehnologia iLASIK

iLASIK vs operatie clasica

  • Succesul operatiei iLASIK se datoreaza realizarii flapului cornean prin metoda INTRALASE (laserul in femtosecunde);
  • Determinarea grosimii si a diametrului flapului se realizeaza cu ajutorul tehnologiei computerizate;
  • Procedura nu este dureroasa pentru ca asupra corneei se actioneaza cu o presiune mult mai mica;
  • Persoanele care au o cornee mai subtire pot fi operate prin metoda iLASIK, deoarece se poate realiza un flap mult mai subtire decat cu microkeratomul;
  • Acest tip de interventie este mai putin riscanta pentru persoanele cu o sensibilitate crescuta a ochilor;
  • Acest tip de interventie este mai putin riscanta pentru persoanele cu un grad ridicat de uscare a ochilor;
  • Riscul de alergii dupa efectuarea operatiei este mai scazut;
  • Riscul de alunecare a flapului si de cutare este mult mai mic datorita refacerii imediate a marginilor flapului;
  • Perioada de refacere a pacientului este mult mai scurta datorita alipirii imediate a flapului, iar intregul proces este mult mai comod, nefiind necesar nici macar sa purtati un bandaj dupa operatie;
  • Interventia cu microkeratom-ul este mai dificila pentru ca unghiul de deschidere al pleoapei este mic. De aceea, persoanele a caror cornee este aplatizata sau al caror astigmatism se afla la un grad ridicat se recomanda a fi operate prin metoda iLASIK.

Asadar, v-ati plictisit de ramele ochelarilor si v-ati saturat sa cheltuiti anual o mica avere pe rame noi? Lentilele de contact sunt un chin si ati vrea sa incepeti diminetile altfel decat aplicandu-le? Atunci recapatati-va vederea perfecta chiar acum, chiar in Romania! Cu iLASIK puteti scapa de griji! Numai la WEST EYE HOSPITAL! Faceti o programare chiar acum!

avantaje avantaje